Tartajubow On Chess II

En aquests verals d’internet, de vegades es troben coses monumentals sense voler. Si teniu un moment, visiteu els blog que us recomano una mica més avall: en poques paraules el trobo monumental tant pels seus escrits diaris com per la documentació que ofereix. Jo, per si de cas perdés l’adreça, ja l’he adjuntat al les pàgines recomanades de la columna de la dreta d’aquest blog.

Feu-me un favor, visiteu-lo!. És en anglès i jo, no us he pas d’enganyar, hi tinc dificultats, però ajudat pel traductor, hi passo molt bones estones. Sincerament, si per a vosaltres els escacs són una mica més que apuntar-vos un “1” en les partides, feu-hi un cop d’ull!

Et voilà:

http://tartajubow.blogspot.com.es/

About naibarea

Sóc llicenciat en Humanitats i, ara mateix, em dedico a la docència, tot i que no a jornada complerta. Tot i que Caissa no m'ha afaravorit amb l'ensenyament dels seus secrets més pregons, sóc un enamorat dels escacs en gairebé tots els aspectes, per bé que m'interessa més els seus vessants humanístics i culturals.
This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *